U hoeft zich geen zorgen te maken over het coronavirus!

Ozon desinfectie van akoestisch paneel (2)

Het is tijd om alle akoestische panelen te desinfecteren. Helaas verspreidt het coronavirus zich over de hele wereld en  is natuurlijk onze bedoeling om dit te stoppen. Onze producten zijn volledig virusvrij dankzij ozon desinfectie vóór en na verpakking!

Het is waar dat het coronavirus 12 uurlang op vaste objecten actief blijft, en op zachte weefsels tot 6 uur. Er is dus geen noodzaak voor desinfectie, zou je zeggen. Maar omdat we over een pandemie spreken en mensen bang zijn, willen wij zeker van onze zaak zijn‼ Perfect Acoustic verzendt reeds naar alle EU-landen en we willen niet dat iemand bang is om geïnfecteerd te raken.

Ozonontsmetting gebeurt met een ozongenerator. Ozon is een zeer krachtig ontsmettingsmiddel. Het is niet nodig om voorwerpen voor de ozonbehandeling te verplaatsen. Daarom zal het, waar lucht binnenkomt, schadelijke micro-organismen, bacteriën, virussen, schimmels desinfecteren en vernietigen – zonder de apparatuur te beschadigen.
Het grote voordeel van ozon desinfectie is dat het geen schadelijke of giftige stoffen zoals chloor achterlaat.

Ozon desinfectie van akoestisch paneel

Wat is ozonontsmetting?

Een ander groot voordeel is dat het snel wordt afgebroken en omgezet in pure zuurstof (O2). Tijdens het desinfectieproces, aan het einde van de desinfectiecyclus, wordt de ozongenerator gebruikt om de ozon tot zuivere zuurstof af te breken , zodat aan het einde van de behandeling de kamer of: :

Effect van ozon op bacteriën en virussen:

Het extreem sterke bacteriedodende, antivirale werking van ozon is te wijten aan het oxiderende effect van de actieve zuurstof die door de scheiding van  ozonmoleculen geproduceerd wordt. Ozon breekt het celmembraan van bacteriën af wanneer het ozon met de celwand in contact komt. Door de explosieve oxidatiereactie wordt een gat in de celwand gecreeerd. De bacterie begint zijn vorm te verliezen naarmate ozonmoleculen extra gaten in de celwand creëren. In een fractie van een seconde botsen duizenden ozonmoleculen op de bacteriële celwand en sterft de cel af. Ozonmoleculen beschadigen het virus doordat het niet in staat is om extra cellen te infecteren, dat wil zeggen om de infectie over te dragen.

Ozon desinfectie van akoestisch paneel

Ozondesinfectie van een akoestisch element en het proces:

Akoestische panelen van Perfect Acoustic worden vóór verpakking in een magazijn opgeslagen. In ons magazijn plaatsen we een hoogwaardige ozongenerator tussen de akoestische panelen aan het einde van de dag, die 1 uur lang werkt. (Ozon doodt alle bacteriën en virussen in 7 minuten)
Na ozonbehandeling valt ozon in een half uur uiteen en wordt zuurstof !!
De akoestische panelen worden  door ozon niet beschadigd en blijft het geurloos. Na desinfectie komt er een dunne nylon folie om het paneel heen.
Na verpakking worden de akoestische panelen opnieuw gedesinfecteerd om aan de koerier  bacteriënvrij te leveren. Het gebeurt in beschermende kleding, masker en handschoenen, we proberen dus het verspreiden van coronavirus te voorkomen!

Gezien de huidige situatie:

In het geval van quarantaines en grenssluitingen kan de levering van pakketten  weken langer duren.

Voor vertragingen in de levering zijn wij niet aansprakelijk!

K.I.

Similar Posts