U hoeft zich geen zorgen te maken over het coronavirus!

Ozon desinfectie van akoestisch paneel (2)

Het is tijd om alle akoestische panelen te desinfecteren. Helaas verspreidt het coronavirus zich over de hele wereld en het is onze bedoeling dit te stoppen. Onze producten zijn volledig virusvrij met voorverpakking en naverpakking dankzij ozon desinfectie!

Het is waar dat het Coronavirus tot 12 uur op vaste objecten blijft leven, en op zachte weefsels tot 6 uur. Er is dus geen noodzaak voor desinfectie, zou je zeggen. Maar omdat we praten over een pandemie en mensen bang zijn, willen wij zeker van onze zaak zijn‼ Perfect Acoustic verzendt reeds naar alle EU landen en we willen niet dat iemand bang is omgeïnfecteerd te raken.

Ozonontsmetting gebeurt met een ozongenerator. Ozon is een zeer krachtig ontsmettingsmiddel. Het is niet nodig om voorwerpen voor de ozonbehandeling te verwijderen. Daarom zal het, waar lucht binnenkomt, schadelijke micro-organismen, bacteriën, virussen, schimmels desinfecteren en vernietigen – zonder de apparatuur te beschadigen.
Het grote voordeel van ozon desinfectie is dat het geen schadelijke of giftige stoffen zoals chloor achterlaat.

Ozon desinfectie van akoestisch paneel

Wat is ozonontsmetting!?

Een ander groot voordeel is dat het snel wordt afgebroken en omgezet in pure zuurstof (O2). Tijdens het desinfectieproces, aan het einde van de desinfectiecyclus, wordt de ozongenerator gebruikt om de ozon af te breken tot zuivere zuurstof, zodat aan het einde van de behandeling de kamer of de :

Effect van ozon op bacteriën en virussen:

Het extreem sterke bacteriedodende, antivirale effect van ozon is te wijten aan het oxiderende effect van de actieve zuurstof die wordt geproduceerd door de ozon die de zuurstofmoleculen scheidt. Ozon breekt het celmembraan van bacteriën af wanneer het ozon in contact komt met de celwand. Door de explosieve oxidatiereactie wordt een gat in de celwand gecreeerd.. De bacterie begint zijn vorm te verliezen naarmate ozonmoleculen extra gaten in de celwand creëren. In een fractie van een seconde botsen duizenden ozonmoleculen op de bacteriële celwand en sterft de cel af. Ozonmoleculen beschadigen het virus doordat het niet in staat is om extra cellen te infecteren, dat wil zeggen om de infectie over te dragen.

Ozon desinfectie van akoestisch paneel

Ozondesinfectie van een akoestisch element en het proces:

Akoestische panelen van Perfect Acoustic worden vóór verpakking in een magazijn opgeslagen. In ons magazijn plaatsen we een hoogwaardige ozongenerator tussen de akoestische panelen aan het einde van de dag, die 1 uur lang werken. (ozon doodt alle bacteriën en virussen in 7 minuten)
Na ozonbehandeling valt ozon in een half uur uiteen en wordt zuurstof !!
In akoestische panelen is ozon niet schadelijk en blijft het geurloos. Na desinfectie komt er een dunne nylon folie om het paneel heen.
Na verpakking worden de akoestische panelen opnieuw gedesinfecteerd voor bacteriële levering aan de koerier. De overdracht wordt gedaan in handschoenen, maskers en beschermende kleding, dus laten we proberen te voorkomen dat het coronavirus zich over de wereld verspreidt!

Gezien de huidige situatie:

In het geval van quarantaines en grenssluitingen kan de levering van pakketten met weken worden vertraagd.

Voor vertraging in levering zijn wij niet aansprakelijk!

Categorieën: Blog