De levertijd van de producten is 2 weken vanaf de ontvangst van de prijs van de producten op onze factuur, in het geval van zuil, QRD diffusers en bedrukte panelen 3 weken!

De bezorgkosten van het (de) bestelde product (en) worden weergegeven na het plaatsen van het product (en) in de winkelwagen!

Als de bestelling van het product wordt geannuleerd voordat de levering begint, ontvangt de klant de prijs terug en vindt de levering plaats. kosten, maar als de levering al is begonnen, zullen we de prijs van het geannuleerde product aan de klant terugbetalen, maar de bezorgkosten zijn voor rekening van de koper! Controleer bij aflevering de staat van de bestelde producten zorgvuldig, bewaar de factuur en de kartonnen doosverpakking!

Als het product / de producten die zijn ontvangen na levering aan het huis beschadigd of defect zijn, of als u er vuil op aantreft, of als de kleur, maat of materiaal niet overeenkomt met de klant, gelieve de klant dan binnen 2 werkdagen na ontvangst hiervan op de hoogte te stellen. -mail of telefoon! Doet de klant dit niet, dan zijn de kosten voor het retourneren van het / de product (en) langer dan twee dagen voor rekening van de klant!

We kunnen de producten alleen retourneren in hun originele verpakking en samen met de factuur die de aankoop / ontvangst bevestigt! Producten die zonder schade en fout ontvangen zijn, kunnen binnen 14 dagen door de klant worden geretourneerd, maar de prijs van de producten wordt alleen terugbetaald als de producten vrij zijn van vuil en beschadigingen!