Akoestische meetpakketten

We voeren een akoestische planning en metingen vóór uw aankoop uit om ervoor te zorgen dat u alleen die akoestische panelen koopt die u echt nodig hebt om de perfecte geluidservaring te krijgen. We kunnen dit op verschillende manieren bereiken.

Online akoestische planning

Ons meest voordelige pakket qua prijs.
Geen voorrijkosten
Afstand is geen probleem

Je kunt hier een “gratis” online akoestische meting bestellen!

De meting kost 15,8 EUR zonder btw – maar als je koopt, trekken we dat af van het bedrag van het product! Je bestelt dus zeker wat je nodig hebt!

Als u gratis, eenvoudig advies wilt, stuur dan een e-mail naar dit adres: [email protected].

Fundamentele akoestische meting

  • Metingen op locatie
  • Meer gedetailleerde analyse
  • Kans om oplossingen op maat en specifieke behoeften te bespreken

Vergoeding van de akoestische basismeting: Euro 130 + voorrijkosten

Eersteklas akoestische meting met een akoestiek expert

Akoestische metingen en artikelen kunnen ter plaatse worden getest en gekocht, onder begeleiding van een akoestiek expert. Ons aanbod omvat de volgende diensten: beoordeling van de kenmerken van de ruimte, akoestische planning, en meting samen met de akoestische items die in de kamer zijn geplaatst op basis van de akoestische planning. Deze processen worden uitgevoerd door onze akoestiek expert om de beste akoestische prestaties te garanderen.

De vergoeding voor de premium metingen: Euro 280 voor de eerste twee uur en Euro 55 voor elk begonnen uur, te rekenen vanaf de aankomst tot het terugladen van de panelen.
De voorrijkosten van Euro 1 / km worden uniform gerekend vanaf Szigethalom naar de locatie heen en terug.

pakket voor akoestische meting (2)

Welk pakket wordt aanbevolen aan wie?

De vraag welk pakket moet worden aanbevolen aan wie komt vaak voor. Is het de moeite waard om meteen het grotere pakket te kiezen of is een kleiner pakket voldoende?
Hoe we zijn uitgerust met akoestische apparatuur hangt hoofdzakelijk af van onze interesse in geluid – onze passie – en van ons budget.

Voor degenen die net zijn begonnen om dit gebied te leren kennen of onlangs een nieuw thuisbioscoopsysteem hebben gekocht en een beter geluid willen bereiken of nieuwsgierig zijn naar wat er met een ouder apparaat kan of ons misschien om een ​​oplossing voor een specifiek akoestisch probleem vragen, raden we meestal het online of het basispakket aan.

Akoestiek is echter meestal voor de geïnteresseerde audiomensen, dus op basis van onze ervaring komen veel klanten terug in de loop van de tijd.
We bevelen premium akoestische metingen aan aan diegenen die zich goed bewust zijn van het belang van de akoestiek en klaar zijn om de volgende stap te zetten in de richting van het bereiken van een droomakoestiek.

Voor degenen die bereid zijn om het juiste aantal akoestische panelen te kopen en te plaatsen om het perfecte geluid te bereiken.

Online akoestische planning

Het is de moeite waard om ons online akoestisch planningspakket te kiezen in de volgende gevallen:

Als uw thuisbioscoopkamer of woonkamer zich op grotere afstand van ons bevindt,
Als u geïnteresseerd bent in akoestiek, is de opbouw van uw audiosysteem aan de gang en wilt u naast de aanschaf van de apparatuur enkele akoestische panelen.

Stuur ons een foto van de kamer waar u de akoestische artikelen wilt plaatsen naar het e-mailadres om het online akoestische planningspakket te bestellen: [email protected]

Op de foto’s moet de kamer van muur tot muur zichtbaar zijn. Neem foto’s van elke kant van de kamer waar het meubilair en andere items van huisdecoratie zoals gebruikelijk moeten worden geplaatst. We kunnen dus de benodigde panelen ontwerpen en tekenen, rekening houdend met deze items.

Naast de foto’s hebben we de volgende details nodig voor de planning:
de grootte van de kamer: hoogte, breedte, lengte,
type wanden – van wat voor soort materialen zijn ze gemaakt, b.v. gipsplaat, baksteen, beton,
We hebben geen plattegrond nodig.

Op basis van de details en de informatie ontvangen op de foto’s berekenen we het aantal benodigde absorbers en diffusers met een computerprogramma.

We sturen een schriftelijke schets van het resultaat van de online planning en de plaatsing van de akoestische items en geven een gedetailleerde uitleg aan de telefoon. We doen ook suggesties voor het indelen van de voorgestelde luidsprekers, de luisterpositie en het meubilair.

Fundamentele akoestische meting

Meting wordt ter plaatse uitgevoerd. We zijn in staat om de omstandigheden van de kamer, de indeling en het type muren in detail te meten. We kunnen zelfs essentiële gegevens meten, zoals de nagalmtijd of de waarde van de geluidsdruk van de luidsprekers.
Na de meting berekenen we ter plaatse welk type en hoeveel akoestische panelen nodig zijn om de best mogelijke geluidservaring te krijgen met de prestaties van het bestaande audiosysteem en de omstandigheden van de kamer, met behulp van de akoestische items.
Het is mogelijk om individuele ideeën zoals de kleuren en materialen van de panelen of verborgen oplossingen ter plaatse te raadplegen.

De standaard metingen duren meestal een uur, afhankelijk van de omstandigheden in de kamer.

Neem contact op met ons op het e-mailadres [email protected] om het standaard akoestische meetpakket te bestellen

Premium akoestische meting

Meting wordt ter plaatse uitgevoerd met akoestische panelen.
In de loop van de meting kunnen we de akoestische problemen volledig identificeren en er een oplossing voor bieden.

Het resultaat kan op locatie worden getest met akoestische panelen.

De premium meting duurt meestal twee uur, afhankelijk van de akoestiek van de kamer.

Neem contact met ons op via het e-mailadres [email protected] om het premium akoestische meetpakket te bestellen
Geef de exacte grootte van de kamer in de e-mail op: hoogte, breedte, lengte en type van de muren – gipsplaat, baksteen of beton. Stuur ons foto’s waar de kamer indien mogelijk van muur tot muur zichtbaar moet zijn. Neem foto’s van elke kant van de kamer waar het meubilair en andere items van huisdecoratie zoals gebruikelijk moeten worden geplaatst.

Met de foto’s en details kunnen we het aantal en type benodigde panelen identificeren en berekenen, vóór de start. We leveren deze panelen met een busje naar de locatie voor premium akoestische meting op de met de klant overeengekomen datum en plaatsen de benodigde items in de kamer.

Waarom is meting op locatie met akoestische panelen anders?

Waarom is meting op locatie met akoestische panelen anders?

QRD diffuser en diffuser paneel (3)

Geluidstest

Ik identificeer de problemen ook op het gehoor met een set testmuziek. Dit is mijn favoriete muziek ontwikkeld voor het testen van de bas:

Als u een zoemende, grommende bas hoort terwijl u naar muziek luistert, betekent dit dat de galm in de kamer niet snel genoeg kan kalmeren onder 200Hz en daarom hoort u een continu gegrom. Het andere probleem dat in deze gevallen kan worden opgemerkt is dat er geen drum is met de juiste dynamiek. Alleen een halfslachtige troep is te horen. In zo’n geval is er een enorme dip onder 150Hz. Het ergste geval is wanneer deze twee problemen tegelijkertijd optreden.

Wat kunnen we horen bij de meting op locatie?

In de loop van de premium meting kunnen we de intensiteit en fase van het aankomende gereflecteerde geluid testen, of er een nagalm of echo of ander storend geluidseffect is dat de kwaliteit van het geluid kan verslechteren – in de kamer ingericht volgens de voorlopige plannen , van de cliënt, in de kamer waar hij / zij het vaakst naar muziek luistert of naar het scherm kijkt.

Toen we erin slaagden de akoestische afwijkingen in de kamer te identificeren en er het maximale uit te halen bij metingen, komt het belangrijkste deel: het luisteren. De klant kan naar zijn / haar geliefde systeem luisteren in een ideale akoestische sfeer. In dit geval is de gebruikelijke scène het non-stop tevreden knikken van de klant samen met een glimlach die over zijn / haar gezicht komt.
Natuurlijk hangt het resultaat altijd af van de werkelijke omstandigheden in de kamer, maar over het algemeen beschrijven onze klanten de veranderingen die door de akoestische behandeling worden veroorzaakt op de volgende manier:

“Enorme toename in ruimtelijkheid, schoner geluid.”
“Zeer scherpe positionering van instrumenten.”
“Het geluidsbeeld voor ons was eerder vlak, maar nu omgeeft het ons.” Het is alsof je tussen de muzikanten zit “
“Het zoemen van de bas is verdwenen, de bas werd snel, gedetailleerd en dynamisch”
Ik ontdekte nieuwe details in het geluid en nieuwe instrumenten werden duidelijk weergegeven op mijn bekende platen.

Moet ik de panelen kopen die tijdens de meting zijn geplaatst?

Wanneer de akoestische eenheden worden geplaatst, meten we continu de akoestische eigenschappen van de kamer. Hierdoor kan de klant de effectiviteit van de akoestische panelen en de verbetering van de akoestiek van de kamer volgen.

De meting kan op elk moment worden gestopt als de klant tevreden is met de verbetering van de geluidskwaliteit tot nu toe, niet meer akoestische panelen in de kamer wil plaatsen of het tijdsbestek van twee uur in het basispakket niet wil overschrijden.

Als we direct van het perfecte geluid willen genieten, is het de moeite waard om al die akoestische panelen te kopen waarmee we het in de betreffende kamer hebben bereikt.
Natuurlijk is het mogelijk om minder panelen tegelijk te kopen en het assortiment later verder uit te breiden. In het geval van een compromisoplossing verminderen we het volume van de panelen in volgorde van belangrijkheid.

Perfect Acoustic geluidsabsorberend paneel in een kleine huisstudio (2)

Belangrijk!

Als u later meer akoestische panelen wilt kopen, kunnen we alleen het geluid garanderen dat werd bereikt en gehoord tijdens de meting als u een keuze maakt uit de producten van Perfect Acoustic! Panelen van andere fabrikanten kunnen tot totaal verschillende resultaten leiden.

Wat is on-site niet haalbaar?

Het enige dat we niet kunnen meten tijdens de metingen ter plaatse is het plafond, omdat we geen bouw- en installatiewerkzaamheden kunnen uitvoeren. Tijdens de meting plaatsen we de absorberende panelen waar we ze nodig vinden om het belangrijkste doel te bereiken: om het akoestische voordeel te meten dat we krijgen door de panelen te plaatsen.

Implementeren we ook individuele ideeën?

Naast hun maximale effectiviteit besteden we ook speciale aandacht aan hun esthetische uitstraling bij het bereiden van onze producten. We verbinden ons er ook toe om op maat gemaakte panelen te maken die passen bij de stijl van het interieur en de smaak van de klant. Laat ons uw individuele ideeën weten als we het eens zijn over de meting ter plaatse.