1 2 3 4

Naslagwerk is erg belangrijk voor ons en voor onze klanten!

Stuur foto’s en video’s van akoestische panelen, akoestische diffusers en alle soorten van onze producten. Dit kan toekomstige klanten helpen om hun beslissing eenvoudiger te maken.

1 2 3 4

Wees niet bang voor de referentiefoto’s!


We weten dat veel mensen hun huizen en huizen niet graag openbaar willen maken. Als er geen referentiebeelden van onze producten in dergelijke hoeveelheden waren:

  • akoestisch paneel
  • akoestische diffusor
  • basszuscsapda
  • akoestische gordijnen
  • enz. …

ze zouden niet kunnen beslissen hoe levensechte akoestische panelen aan hun muren of een basval in de hoek er in het leven uit zouden zien. Het zou ook moeilijk zijn om zonder referentiebeelden te beslissen welke kleur of patroon het akoestische paneel van het frontpaneel van de diffuser in een woonkamer zou moeten hebben, bijvoorbeeld: eiken voor een rode muur. ronde voorplaat.

Sociale media


We brengen enkele uren per dag door op sociale media en delen veel foto’s van onszelf en al het andere dat ertoe doet.

In ons geval nemen de gevraagde referentiefoto’s slechts 1-2 minuten van uw kostbare tijd in beslag. In vergelijking hiermee kunt u anderen enorm helpen terwijl u zich afvraagt ​​welk product u moet kopen. Het is niet alleen de bedoeling om te kopen, dat is het doel. Veel mensen weten niets van akoestiek. Daarom schrijven we zoveel artikelen over dit onderwerp, omdat we enorm veel ervaring hebben. Deze ervaring delen we regelmatig met de mensen die ons mailen. Wij adviseren u graag over akoestiek

  1. luidsprekerplaatsing
  2. keuze van zitpositie
  3. studio constructie
  4. akoestische paneelplaatsing
  5. aangepaste basval die u mogelijk heeft aangevraagdIk zou het voor onbepaalde tijd kunnen opsommen.

Maar het komt erop neer dat ze de bovenstaande tips in huis halen. Zodat ze een idee kunnen krijgen en dichter bij het realiseren van de perfecte akoestiek kunnen komen.

Allemaal met de hulp van jou!


Maak binnen enkele minuten referentiefoto’s!

Niet alleen vanuit dit oogpunt kunnen referentiebeelden ook worden gebruikt om de kwaliteit te illustreren. Bijna al onze afbeeldingen kunnen worden ingezoomd om Perfect Acoustic-materialen en de exacte pasvorm te zien. Dit is hoe we premium service proberen te bieden aan onze lieve klanten.

Stuur ook een video!


Ondanks het feit dat we honderden referentiebeelden hebben gezien en veel video’s naar onze lieve klanten hebben gestuurd, kunnen we helaas niet 0,1% van ons werk presenteren aan de verkochte producten. Daarom vragen we al onze klanten vriendelijk om video en foto’s in de best mogelijke kwaliteit te sturen om andere mensen te helpen. U hoeft zich geen zorgen te maken over waar u woont of waar u zich op de kaart bevindt. Perfect Acoustic verzendt al 15 jaar door heel Europa. Het kan meer dan 100 miljoen mensen bereiken en hun producten naar meer landen brengen. Dit komt door de hoge spreiding, dus wees niet bang om referentiefoto’s van akoestische panelen, gordijnen of diffusers te sturen.

Laat de akoestiek bij je zijn !!!