1 2 3 4

Naslagwerk is erg belangrijk voor ons en voor onze klanten!

Stuur foto’s en video’s van akoestische panelen, akoestische diffusers en alle soorten van onze producten. Dit kan toekomstige klanten helpen om hun beslissing eenvoudiger te maken.

1 2 3 4

Wees niet bang om referentiefoto’s te sturen!

We weten dat veel mensen hun huizen  niet graag openbaar willen maken. Als er geen referentiebeelden van onze producten waren:

  • akoestisch paneel
  • akoestische diffusor
  • bass-traps
  • akoestische gordijnen
  • enz. …

dan zouden we niet kunnen ontdekken hoe levensechte akoestische panelen aan de muur of een bass-trap in de hoek er in het echt uit zouden zien. Het zou ook moeilijk zijn om zonder referentiebeelden te beslissen welke kleur of patroon het akoestische paneel van het frontpaneel van een diffuser in een woonkamer zou moeten hebben, bijvoorbeeld: eiken voor een rode muur. Of een ronde voorplaat.

Sociale media

We brengen enkele uren per dag door op sociale media en delen veel foto’s van onszelf en al het andere dat ertoe doet.

In ons geval nemen de gevraagde referentiefoto’s slechts 1-2 minuten van uw kostbare tijd in beslag. In vergelijking hiermee kunt u anderen enorm helpen terwijl uzelf een goede impressie krijgt van andermans interieur met onze panelen.Het is ons doel om u vertrouwd te maken met de opbouw van een  goede kamerakoestiek. Veel mensen weten niets van akoestiek. Daarom schrijven we zoveel artikelen over dit onderwerp, omdat we enorm veel ervaring hebben. Deze ervaring delen we regelmatig met de mensen die ons mailen. Wij adviseren u graag over akoestiek

  1. luidsprekerplaatsing
  2. keuze van zitpositie
  3. studio constructie
  4. akoestische paneelplaatsing
  5. aangepaste basval die u mogelijk heeft aangevraagd. En nog vele andere zaken

Maar het komt erop neer dat u de bovenstaande tips in huis haalt. Zodat u een idee krijgt en dichterbij het realiseren van de perfecte akoestiek komt.

Allemaal met de hulp van u!

Maak binnen enkele minuten referentiefoto’s!

Niet alleen vanuit dit oogpunt kunnen referentiebeelden ook worden gebruikt om de kwaliteit te illustreren. Bijna al onze afbeeldingen kunnen worden ingezoomd om Perfect Acoustic-materialen en de exacte vorm te zien. Dit is hoe we premium service proberen te bieden aan onze klanten.

Stuur ook een video!

Ondanks het feit dat we honderden referentiebeelden hebben gezien en veel video’s naar onze klanten hebben gestuurd, kunnen we helaas niet 0,1% van ons werk presenteren van de verkochte producten. Daarom vragen we al onze klanten vriendelijk om video’s en foto’s in de best mogelijke kwaliteit te sturen om andere mensen te helpen. U hoeft zich geen zorgen te maken over waar u woont of waar u zich op de kaart bevindt. Perfect Acoustic verzendt al 15 jaar door heel Europa. Het kan meer dan 100 miljoen mensen bereiken en hun producten naar meer landen brengen. Dit komt door de hoge spreiding, dus wees niet bang om referentiefoto’s van akoestische panelen, gordijnen of diffusers te sturen.

Laat de akoestiek bij je zijn !!!

<a